Vi i Trondheim Bil er et team som har hovedfokus på service, kvalitet, og sikkerhet.


Vi er kun 30 min fra Værnes lufthavn og 10 min fra Sentralstasjonen, og kan møte deg for visning av bil.


Vårt mål er å gi deg en god kundeopplevelse og hjelpe deg så du finner frem til den bilen som du vil ha.


Vi tilbyr deg en trygg handel og vårt mål er å hele tiden være i utvikling, alt for å hjelpe kunden.


Vårt største mål er at kunder som kjøper bil hos oss skal være hundre prosent fornøyde. Vår oppgave er at du får en så god salgsopplevelse som mulig. Vi kan tilby deg et bredt utvalg av både nyere og pent brukte biler. 


Det er mange ting å tenke på når man skal kjøpe bil så det kan være lurt å ta seg tid til å undersøke litt før man tar det endelige valget. Uansett hva du leter etter så vil vi på beste måte gjøre alt vi kan for å møte akkurat ditt behov.


Vi kan tilby biler i alle prisklasser og modeller så vi anbefaler deg å komme innom vår utsalg for å ta en uforpliktende samtale og visning. 


Det vi tilbyr er:

Et bredt utvalg av biler i alle prisklasser. Om vi ikke har akkurat den bilen som du ser etter inne så anbefaler vi deg å ta kontakt så skal vi gjøre det vi kan for å hjelpe deg. Har du en eldre bil som du vil selge så er vi også behjelpelige med dette enten i form av  gode råd eller om du vil at vi skal selge bilen for deg.


Innbytte:

Vi tar også biler i innbytte bed kjøp av ny bil hos oss.


Finansiering:

Vi har et godt samarbeid med ulike finanstilbydere så vi setter deg gjerne i kontakt med en av dem om du vil søke om et bil lån.